Vermogensbeheer particulieren

Heeft u de ambitie om uw vermogen laten groeien? Beleggen is een slimme manier om meer vermogen op te bouwen. U kunt dit zelf gaan doen of u kunt ervoor kiezen om een vermogensbeheerder in te schakelen. Voor particulier vermogensbeheer is Florentes vermogensbeheer de aangewezen partij met vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zeist. Florentes is namelijk een onafhankelijke en betrouwbare vermogensbeheerder. Met persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring en actuele kennis over beleggingen helpen wij u bij het bepalen van een koers die aansluit bij uw wensen en persoonlijke vermogenssituatie.

header3

Vermogensbeheer voor particulieren uitbesteden aan Florentes

Wij geloven sterk in de kracht van maatwerk. Iedere persoon is anders evenals zijn wensen. De op te bouwen portefeuille en te hanteren strategie is daardoor anders. Hoe u naar de wereld kijkt is voor ons belangrijk. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over uw plannen, doelstellingen en wensen. Van nu, maar ook van later. Vermogen draait immers niet alleen om cijfers, maar wat u hier in de toekomst mee wilt doen. De specialisten van Florentes Vermogensbeheer adviseren en helpen u uw doelen te behalen. U profiteert bij ons van hoogwaardige professionaliteit en persoonlijke aandacht. Op particulier vermogensbeheer van Florentes kunt u rekenen.

Ons verhaal
Ons verhaal

Waarom als particulier je vermogen laten beheren?

Bent u nieuw in de wereld van beleggingen? Of heeft u een periode zelf belegd, maar zorgde dit voor te veel zorgen en tijd? In beide situaties kan het in uw voordeel zijn om te kiezen voor particulier vermogensbeheer. Als ervaren speler binnen deze dynamische markt, neemt Florentes Vermogensbeheer deze zorgen uit handen. Niet alleen hebben we jarenlange ervaring, ook zijn bij Florentes uitsluitend experts werkzaam die exact weten hoe ze verstandig met vermogen omgaan. Zij weten precies hoe ze een beleggingsportefeuille moeten inrichten, denken aan het beperken van risico’s, terwijl de kans op een positief rendement wordt vergroot. Strategisch denken met betrekking tot uw vermogen zijn een vereiste voor particulier vermogensbeheer. Het grote plaatje kunnen zien en hier naartoe werken, dat is waar we goed in zijn.

Het risico dat past bij uw beleggingsprofiel

Voordat we uw vermogen beleggen, stellen we samen met u een persoonlijk doelrisicoprofiel op. Hierin leggen we uw doelstelling, wensen en uitgangspunten vast, maar ook bepalen we het gewenste risico, uw kennisniveau en het gewenste rendement. Afhankelijk van uw antwoorden zal uw portefeuille een profiel aannemen dat het beste bij u past. De beleggingsprofielen zijn; Defensief, Neutraal, Ambitieus, Offensief en Conviction Buy. Uw profiel is echter niet in beton gegoten. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid financieel netwerk, kunnen we goed en snel inspelen op ontwikkelingen. Indien nodig, passen we de samenstelling van uw portefeuille aan om een optimale verhouding tussen rendement en risico te waarborgen. Wij passen onze strategie aan op uw wensen.
Ons verhaal
Ons verhaal

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op

Uw particuliere vermogensbeheer laten beheren door Florentes? Wij komen graag met u in contact. Met kantoren in Rotterdam, Zeist en Utrecht staan er altijd voldoende specialisten klaar die u willen helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

CONTACT ONS VIA 085 – 023 04 45
VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

 

 

…of vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.

Florentes Vermogensbeheer

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Met kantoren in Rotterdam, Utrecht en Zeist.

© Copyright Florentes Vermogensbeheer 2022

Rotterdam

Parklaan 34
3016 BC Rotterdam
010 – 268 70 87
info@florentesvermogensbeheer.nl

Zeist

Zusterplein 22-A
3703 CB Zeist
030-686 51 90
info@florentesvermogensbeheer.nl

Utrecht

Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-208 30 09
info@florentesvermogensbeheer.nl