Vermogensbeheer ondernemers

Bent u ondernemer en wilt u de winst van afgelopen jaar veilig stellen voor de toekomst en/of verder laten renderen? Of heeft u uw eigen zaak net verkocht en wilt u slim omgaan met het beheer van uw vermogen? Kies dan voor de expertise, kennis en ervaring van Florentes. Als ervaringsdeskundige op het gebied van vermogensbeheer voor ondernemers, kunnen wij u helpen uw financiële doelstellingen te behalen. U doet waar u goed in bent, dan doen wij dat ook.

header3

Vermogensbeheerders voor ondernemers

Bij Florentes hebben we ervaring met zakelijk vermogensbeheer en daarnaast kijken we verder dan alleen de effectenportefeuille. Hoe ziet uw financiële en persoonlijke situatie eruit? Beleggen is een middel en geen doel. Het gaat u helpen om uw doelen te realiseren. Of het nu vermogensbeheer betreft voor DGA’s, bedrijven, of ondernemers met een eenmanszaak, we zijn met allerlei rechtsvormen bekend en passen onze aanpak en strategie aan op uw wensen, eisen en verwachtingen. Maar ook voor ZZP’ers kunnen wij veel betekenen. Samen met u bepalen we wat uw doelen zijn, het gewenste rendement, het acceptabele risico en hoeveel financiële ruimte uw onderneming heeft om te beleggen. Vervolgens leggen we deze criteria vast, zodat we een leidraad hebben om een zo constant mogelijke koers te blijven varen.

Ons verhaal
Ons verhaal

Voordelen voor ondernemers om vermogen te laten beheren

Als ondernemer bent u met hart en ziel verbonden met uw bedrijf. Het beheer van uw vermogen in eigen beheer behouden, door het zelf te doen, is begrijpelijk. Toch brengt het ook gevaren met zich mee. U bent wellicht te betrokken, waardoor u zich makkelijker laat leiden door emoties bij het maken van moeilijke keuzes. Ook speelt het tijdsaspect mogelijk een rol. Met alle risico’s van dien. Laat daarom een externe, onafhankelijke partij als Florentes uw zakelijke vermogen beheren. Zo houdt u meer tijd over voor andere belangrijke processen binnen uw organisatie en focussen wij ons op het behouden of laten groei van uw vermogen. We hebben de expertise, kennis, ervaring en middelen in huis om u hierin te ondersteunen.

Een transparante werkwijze en persoonlijke aandacht

We begrijpen als geen ander dat u inzicht wilt in uw financiën en de ontwikkelingen van uw beleggingen. Florentes vermogensbeheer hanteert een transparante en open werkwijze waarin we u nauw betrekken. Voordat we aan de slag gaan, nemen we iedere stap van het beleggingsproces door. Zo bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet u wat u te wachten staat. We zijn groot genoeg voor hoogwaardige professionaliteit, en klein genoeg voor persoonlijke aandacht. De meest actuele informatie omtrent het vermogensbeheer van uw onderneming vindt u in onze eigen Florentes klantportaal. In deze beveiligde omgeving heeft u altijd zicht op het behaalde resultaat en de samenstelling van uw portefeuille. Helder en transparant, dat is Florentes.
Ons verhaal
Ons verhaal

Kom langs voor een kopje koffie

We geloven sterk in persoonlijk contact. We komen dan ook graag meer te weten over u, uw onderneming en welke doelen u wilt behalen middels beleggingen. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Fysiek of online, onder het genot van een kopje koffie. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en op welke manier wij kunnen bijdragen aan de groei van uw zakelijk vermogen.

CONTACT ONS VIA 085 – 023 04 45
VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.

 

 

…of vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.

Florentes Vermogensbeheer

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Met kantoren in Rotterdam, Utrecht en Zeist.

© Copyright Florentes Vermogensbeheer 2022

Rotterdam

Parklaan 34
3016 BC Rotterdam
010 – 268 70 87
info@florentesvermogensbeheer.nl

Zeist

Zusterplein 22-A
3703 CB Zeist
030-686 51 90
info@florentesvermogensbeheer.nl

Utrecht

Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-208 30 09
info@florentesvermogensbeheer.nl